maanantai 16. syyskuuta 2013

Kuulumisia ja pomp de lux

Nyt meillä on kaikki kiintokalusteet asennettu. Kaikki on juuri sitä mitä toivoinkin ja mitään yllätyksiä matkan varrella ei tullut. Jos Designtalon rakentajat haluaa päästä kaikista vaivattomimmin, niin kannattaa ottaa ne kiintokalusteetkin talofirman kautta. Ollaan kaksi viikkoa harjoiteltu oikeata rakentamista, kun J on ollut kalusteiden asennuksessa kaverina ja ihan kiva, että se on nyt ohi. Vahvisti päätöstä siitä, että meistä ei ole hartiapankkirakentajiksi.:)

Tällä viikolla näkyy aikatauluissa lvi-kalustaminen, ensi viikolla sähkökalustaminen ja sitten tuleekin jo sisustaja. Kolmen viikon päästä muutto. Meillä on näyttö 5.10. ja sille iltaa, jos muuttolupa on saatu, koitetaan muuttaa jo suurimmat tavarat. J aikoo samalle iltaa vielä saunoa ja lämmittää takkaa:) Yksi meidän perheen suurista haaveista on toteutumassa...

Tämä pikkuneiti ei taia juuri muutosta välittää. Nautiskelee syksyn antimista eli Pompdeluxin uusista vaatteista. Ovat niin ihania, että voisin ostaa koko malliston. Neiti kulki ympäriinsä uusi hame päällä ja hoki että, "heenot äiti, heenot".No on hienot! Äitille yksi elän suurista nautinnoista pukea kahden pojan jälkeen pikkutyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti