sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kotoilua

Eilen meillä vietettiin minun sisarusten kesken 100-vuotisjuhlia, minun 30 ja isän 70-vuotissynttäreitä. Ja taas tuli laitettua kodin sisustusta pikkuriikkisen eteenpäin.  Nyt saatiin kotiutettua piano, joka oli koko vuokralla asumisen ajan ollut hoidossa. Kylläpä sitä olikin ollut ikävä. J soittaa joka välissä ja Selma onnessaan jammailee joka laulun tahtiin. Tiesittekö, että virretkin voi mennä jalan alle? Selmalla ainakin menee;)


Nyt kun katson taaksepäin, olen niin tyytyväinen, että lähdettiin tähän rakennus projektiin, että valittiin talon tekijäksi Designtalo ja että päädyttiin rakentamaan talo kaava-alueelle, vaikka tällöin jouduimme tinkimään tontin koosta. Tälläisena aikana talon rakennuttaminen ei ole ehkä paras mahdollinen sijoitus, mutta meille tämä on sijoitus hyvään ja onnelliseen elämään. Kaava-alue on valintana hyvä siksi, että tässä on koulut ja kaverit lähellä. Molemmille pojille on löytynyt oma kaveriporukka ja meillä on koko ajan joku kavereista kylässä. Sitäkin osaa arvostaa, koska lasten kaverit eivät aina ole olleet itsesään selvyys. Talon valmistuminen on lisännyt meidän perheen henkistä hyvinvointia merkittävästä, joten en voi kun suositella muillekin!

2 kommenttia:

  1. No onhan se pianokin jo kotiutunut ja löytänyt oman paikkansa, hyvän paikan onkin löytänyt. Nyt ei muutakuin kovasti soitteluita ja lauleloita koko perheen voimalla, neitikäistä myöten ;) Ja just kyllä tuo musta tuo nätisti ja sopivasti "sitä jotain" tuohon teitin kokonaisuuteen, nappivalinnat nuo tuolitkin... Arvaathan, että tääl huokailen... Mistäs tuon keittiön lampun kotiutit? - Ihan parhautta!!!

    VastaaPoista
  2. Anne, nyt määkin olen tosi tyytyväinen mustiin tuoleihin, mätsää niin hyvin pianon kanssa. hyvä Jussi;) Keittiön lamppu on ihan parhaasta lamppukaupasta, Kajaanin valomaailmasta. Kunhan tuut tänne shoppailureissulle, niin käydään sielläki;)

    VastaaPoista