tiistai 26. marraskuuta 2013

Talven tuloa ja kodin lumoa

Kyllä se talvi tulee tänne meillekin. Lumen myötä maailma(ja koti;)) valostuu. Ollaan J:n kanssa säädetty tuota meidän makkaria, lähinnä minä säädän ja J toteuttaa ne säädöt. Reilu peli! Nyt alkaa tuntua, että siellä alkaa olla valmista. Sohvalla pötkötellessä on niin kiva katsella ja ihailla lopputulosta. Yöpöydällä Hansin matkassa-kirja, jonka reseptejä kuolaan iltaisin.
Koska pakkanen on alkanut puremaan, ollaan me opeteltu ja opittu takan lämmitys kunnolla. Joka ilta poltellaan(J polttaa) muutama pesällinen, niin että saadaan takan kyljet lämpimiksi. Selvää säästöä sähkölaskussa ja mukava tunnelman luoja.
Pianon päälle hiipi varkain muutama hyasintti ja viikonlopuksi taitaa kotiutua jo jouluruusu ja valkoisia joulutähtiä ensimmäisen adventin kunniaksi. Ehkä jo joululaulut vois alkaa raikaamaan?
Meidän pikkuisin on sairastanut nyt muutaman päivän, joten meillä on täällä ehditty oikein urakalla nauttia kodista, takkatulen lämmöstä ja lämpimästä kaakaosta. Näissä tunnelmissa lienee jatkamme vielä muutaman päivän:)

5 kommenttia: