perjantai 11. lokakuuta 2013

Nautiskelua


Voiko elämä olla näin nautinnollista? Kiirettömiä aamuja, tyytyväiset lapset, ihana koti, hyvää ruokaa.. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka, niin hattaraisessa kuplassa meillä eletään. Ollaan molemmat lomailtu miehen kanssa tämä viikko ja pikku hiljaa laiteltu kotia. Toki vielä on paljon laittamista, mutta hiljaa hyvä tulee. Tänään oli ensimmäinen siivouspäivä uudessa kodissa ja toistaiseksi ainakin siivoaminenkin oli nautinnollista, kun jokaisella tavaralla on paikkansa. Lienee jossain vaiheessa arki tulee vastaan täälläkin, mutta nautitaan niin kauan kuin tätä jatkuu.

Keittiö on vielä aika karu, kun verhot puuttuvat. Olimme ostaneet liian lyhyet verhotangot, joten uusiksi menee...Näin ensikokemus keittiöstä on toimiva, kaikki mahtuu hyvin kaappeihin vaikka yläkaappeja ei ole. Hienommat astiat ovat olohuoneen astiakaapissa ja kaikki arkiastiat keittiön laatikoissa. Vielä on muutama tyhjälaatikko odottelemassa tavaraa.
Hienompina astioina meillä löytyy pentikin vaniljaa ja villeroy&bochin new wavea. Juuri tänään klikkailin new wavea vähän lisää hulluilta päiviltä. Vaniljasta löytyy kaikkea 6:lle, mutta new wavea saan keräillä vielä tovin. Mun astiahimoni tyydyttyy sillä, että ostan sen hetken keräilykohdetta joka palkkapäivä yhden tai kaksi, näin pystyn kerryttämään kalliimmankin astiaston huomaamatta siihen uponnutta rahaa.;)
Takkaa poltellaan joka päivä, lisäilemällä hiljoksiin puun määrää. Melkoinen opeteltava tuo takan poltto passiivitalossa, muutaman kerran ovat savut tulleet sisään. Tunnelman luojana on kyllä ihan must ja tekisi mieli koko ajan poltella. Talvella varmaan käytämme takkaa mahdollisimman paljon lämmitykseen. Takka+passiivitalo pitäisi taata edulliset asumiskustannukset kylminäkin talvina. Nyt meillä tuoksuu tuoreet sämpylät, joten iltapala kutsuu. Ihanaista perjantai-iltaa!

3 kommenttia:

  1. Ihanalta kuullostaa! Teidän keittiö on todella hieno ja ihanan valoisa! Onko teillä muuten keskuspölynimuri? Jos on, otitteko sen siihen kuuluvan peruspaketin vai sen lisähintaisen? Ja oletteko ehtineet kokeilla sitä? Meidän pitäisi viimein laittaa LVI-tilaus menemään ja jäimme miettimään minkä otamme.

    Teidän pikkutyöttö on niin söpö pienine Reinoineen. :)

    VastaaPoista
  2. Anna ei ole keskuspölynimuria. Haaveillaan Rainbow-vesi-imurista, kunhan raaskitaan. LVI-muutoksia taisi meillä olla vain hanojen ja wc-pönttöjen vaihto, sekä kodinhoitohuoneeseen hana ja allas.

    VastaaPoista
  3. Moikka! Mitä vinkkejä antaisit takan käyttöön kun meillä uudessa D talossa on juuri se ongelma että sammuilee ja sitten heittää savut sisälle...On sen verran tiivis tuo talo että ei taida saada korvausilmaa tarpeeksi :)

    VastaaPoista