tiistai 15. lokakuuta 2013

Pieniä yksityiskohtia

Pikku hiljaa koti alkaa saada pienetkin yksityiskohdat paikoilleen. Meidän muutto on edennyt aika kivasti, koska vuokrakodissa on vuokrasopimusta kuun loppuun, tuodaan aina pikkusatsi kerrallaan ja laitetaan samontein paikoilleen. Näin ei pääse mihinkään nurkkiin kertymään laatikkopinoja. Nämä pikkuyksityiskohdat tuovat kodikkuutta ja kodin tuntua.


 Neitikäisen vaatekaappi kerää myös kokoajan pikkuyksityiskohtia;) Onneksi nämä tulevat tarpeeseen ja pieneksi jäätyään pääsevät vielä serkkutytöille käyttöön.
Ensi viikolla meilläpäin vietetään syyslomaa ja nyt on kovassa keksinnässä mitä tehtäisiin. Haaveena minihemmotteluloma koko perheelle, mutta saapa nähdä mitä keksitään. Koululaisille loma tulee kyllä tarpeeseen, ovat meillä jo alkaneet kysellä, että onko siellä koiulussa joka viikko pakko käydä. Välillä itselläkin tuntuu samalta, voisko sitä koulua olla vaikka vaan joka toinen viikko? Muutama viikko takaperin sen alkua odoteltiin niin innolla ja nyt jo odotellaan loman alkua..:) Pieniähän nuo alaluokkalaiset vielä ovat ja koulun käynti täyttä työtä. Lomaa siis odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti