torstai 3. lokakuuta 2013

30

Maanantaina meillä juhlittiin pienesti minun kolmikymppisiä. J ja sisko olivat järkänneet pienet yllärijuhlat, hyvää syötävää, mukavia vieraita ja ihania lahjoja. Kannatti siis vanheta. Olin itse ajatellut, että taitaa juhlimiset jäädä myöhemmälle näiden muuttokiireiden takia, mutta ei jäänytkään. Tosin myöhemmällä on tarkoitus juhlia vielä isommin, sekä viettää samalla tupareita.
puhelin kuva
Synttärilahjaksi sain pari ihanaa lamppua. Molemmat olikin olleet toivelistalla uuteen kotiin.  Valkoisen ruusun ystävä sai 30 valkoista ruusua. Nyt yritän vaalia niitä, että kestäisivät uuteen kotiin saakka.
Rakennuksella on ollut koko viikon täysi tohina päällä. Parketit ja kattolistat on asennettu kaikkialle ja seuraavaksi ilmeisesti sisäovien vuoro. Huomenna muuttotarkastus ja perjantaina siivous lauantain näyttöä varten. Laitamme näyttöön jo muutamia huonekaluja paikoilleen, jotka odottavat rakennuksen varastossa. Lauantai iltana aletaan kantamaan tavaraa sisään. Onneksi meillä on tämän vuokrakodin vuokrasopimus lokakuun loppuun, niin ei tule kiire pakkailun ja siivoilun kanssa. Nyt takaisin pakkauslaatikoiden kimppuun!

2 kommenttia:

  1. Onnea kolmekymppiselle! :) Ihanaa kun teillä on muutto jo noin lähellä!

    VastaaPoista