sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikonlopun puuhailuja

Eilinen kului mukavasti rakennuksella puuhaillen. J asensi jotain sadevesikaivoja/putkia ja minä maalasin Selman huoneen yhden seinän tikkurilan värikartalta orkidean väriseksi, oltiin epähuomiossa valittu siihen Designtalolta harmaa maali ja sehän ei sovi sitten millään pikkuneitin huoneen väriksi;) Nyt siis Selman huoneessa on muuten valkoiset seinät, mutta yksi vaaleanpunainen ja poikien huoneessa yksi seinä harmaa. Laatoittajakin oli perjantaina tullut ja saanut jo jotain näkyvää aikaiseksi. Pesuhuoneen seinät olivat osittain laatoitettu. Hyvältä näytti!
 Lapset viihtyvät rakennuksella aika hyvin, varsinkin pojat keksivät monenlaista puuhaa. Majan rakennus on tällä hetkellä mukavinta ja varsinkin jos saa lainata isän työkaluja. Pienin viihdyttää itseään kaikella mahdollisella ja loppuviimeksi äitin iphonella:)


Ensi viikolla rakennuksella pitäisi laatoituksen valmistua kokonaan, jos lattiavalu on tarpeeksi kuivunut. Onhan tämä rakentaminen jännää näin amatööreille, paljon oppii uutta ja koko ajan varmistuu se, että kyllä tämä projekti meidän perheessä kannatti jättää ammattilaisten harteille ja me vaan nautiskellen seuraamme edistymistä!

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!
    Loppusuora häämöttää.:)
    Ja ota tuo varmistusääliömäisyyskirjaintunnistussysteemi pois päältä, koska siinä mennee herrrrmo.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun lapsetkin viihtyvät raksalla. Ja onpa nuo nykypäivän kännykätkin suuri apu elleivät viihtyisi. ;) Mikä tuo teidän harmaan sävyn nimi/koodi on? Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  3. Harmaasävyinen maali on Lumo Huurteinen, löytyy designtalon maali-/sisustusluettelosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nopeasta vastauksesta! Pitääpä tutkia päivänvalossa sitten. :)

      Poista