tiistai 12. marraskuuta 2013

Töiden pariin

Minä olen saanut koko syksyn nauttia lyhyistä ja vähäisistä työpäivistä. Olen tehnyt töitä 3-4 päivää viikossa ja viikkotunteja ehkä 20. Kaikki loppuu aikanaan ja nyt on mukava palata töihin ihan täysipäiväisesti. Täysipäiväisyys yrittäjälle tarkoittaa kuutta viikkotyöpäivää. Nyt siis loppuu pitkät ja laiskat aamupalat neitin kanssa ja koko päiväinen kodin laittelu. Joulu on töissä superkivaa aikaa, varsinkin nyt kun puretaan joulutavaroita ja kaikki punainen tuntuu ja näyttää vielä kivalta. Jouluaattona se sitten jo kyllästyttää, joten nautitaan nyt!

2 kommenttia:

  1. Kauniisti Kiittäen ja Kumartaen vielä tätäkin kautta viimeisestä, oli kyllä niin mukavan rentoa ja leppoista meininkiä. Mitäpä me muuta osataankaan kun syödä ja naatiskella, hih ;) Ja ihasteltiimpas joukolla teidän kaunista Uutta Kotia, kyllä teidän siellä nyt passoap elellä! Mukavaa työn ääreen paluuta ja terkkuja koko poppoolle!

    VastaaPoista
  2. Anne, oli kyllä mukavaa. Min niin haluisin päästä kattoon teidän uusia sisususjuttuja, etenkin mökillä olis kiva käydä. Ehkä joulun välipäivinä?

    VastaaPoista