perjantai 13. joulukuuta 2013

perjantai 13. päivä

Pahaenteisen kuuloinen päivä, mutta me ei anneta sen vaivata, vaan jatketaan joulu puuhia. Tämä on kyllä vuoden ajoista se kutkuttavin, niin lapsille kuin aikuisille. Itselleni se tietää valtavaa määrää työtä, mutta mukavaa sellaista. Kun on tehnyt 15 vuotta samaa jouluisin, ei joulun tunnelmaa enää tule ilman perinteitä. Minulle työ on yksi niistä jouluperinteistä. Lapsille joulussa lienee tärkeintä ne kivat perinteet ja tietysti lahjat. Olen erityisesti tänä jouluna muistuttanut lapsia myös siitä joulun tärkeimmästä sanomasta. Samalla pitää itseäänkin oikein muistuttaa, että miksi sitä joulua vietetään.
Eilen pidin ensimmäiset paketointitalkoot, meillä kaikki lahjat on jo hankittu. Osaa odotellaan vielä postista, mutta lähes kaikki ovat jo paketeissaan. Aika uskomatonta, monesti niitä paketoidaan kuumeisesti aatonaattoiltana;)

Eilen pidettiin myös piparitalkoot ja ai että se oli lapsista mukavaa. Pienimmäinenkin kaulitsi ahkerasti itselleen sopivia suupaloja;) Nyt on koko keittiö hienon jauho- ja sokeripölyn peitossa, mutta siitä selvitään siivoamalla.
Aika hienoja tuotoksia. Äiti voi olla ylpeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti