perjantai 2. toukokuuta 2014

Hengissä ollaan

 Mä olen viettänyt blogitaukoa työn ja muun elämän merkeissä. Kevät on minulle töissä tosi kiirusta aikaa ja lopput ajastani koitan pyhittää perheelleni. Muutamaan kuukauteen on mahtunut paljon. Mummon kuolema ja hautajaiset, hirmuisesti töitä, paljon kotoilua, reissu kahden kesken Helsinkiin, esikoisen synttärit, pääsiäinen, vieraitten kestittelyä ja nyt vielä lähestyvän reissun suunnittelua ja pakkaamista.
Antonin synttäreitä vietettiin lähipiirin kesken kiirastorstai-iltana ja kaverisynttärit pidettiin keilahallilla viikkoa myöhemmin. Kotisynttäreille tilattiin kakku sokerileipurilta Antonin valtsemilla täytteillä ja koristeilla. Jääkiekkoa, mansikkaa ja daimia oli sankarin valinnat. Kakku oli hieno ja herkullinen, aikuiseen makuun ehkä hiukan liian imelä;)
 Pääsiäisen seutuna meillä kävi vieraita useampana iltana ja jossain vaiheessa siirryttiin jo kaupan tarjottaviin, mutta hyvin tuntui silti uppoavan. Olisi niin ihanaa ehtiä leipoa ja laittaa, mutta aina ei vaan ehdi. Eläkeläismummona sitten leivon kaikkien näittenkin vuosien edestä;)
Neiti lähestyy kahden ja puolen vuoden merkkipaalua ja ilostuttaa meidän arkea joka päivä. Ihan parhaat jutut ja sitä juttua riittää. Ei käy arki tylsäksi tämän neitin kanssa!
Palailen asiaan piakkoin pihasuunnitelmien kanssa, siinä meidän ensi kesän urakka, kiva sellainen:)

3 kommenttia:

  1. Söpö neiti!
    Minkä merkkiset on nuo tähti, pallo jne, kupit?

    VastaaPoista
  2. Minna, ovat greengaten kuppeja. Täältä niitä saa joka paikasta. Taitavat olla tanskalaista alkuperää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitäätä katsella löytyykö täältä ollenkaan. Tuollaisille olis tilaa kaapissa :D

      Poista